top of page
Wood

Hoe rekbaar is onze flexibiliteit?

Een gezonde bedrijfsvoering vraagt erom dat alle medewerkers altijd goed vooruit kunnen met hun werkzaamheden. De werkvoorraad is daar...

Ducot allerlei - 21-09-2021-48.jpg

Bijgewerkt op: 13 mrt.

Een gezonde bedrijfsvoering vraagt erom dat alle medewerkers altijd goed vooruit kunnen met hun werkzaamheden. De werkvoorraad is daar een belangrijke graadmeter voor. Ducot kiest er bewust voor om juist wat gaten in de planning te hebben. En onze relaties spreken daar regelmatig hun waardering voor uit. Hoe zit dat?


Nou, die gaten blijken iedere week te worden opgevuld. Een opdrachtgever belt met een vraag. Een dag later, maar vaak dezelfde dag, zitten wij aan tafel om dat samen te bespreken, om een adviesmemo te schrijven, een ontwerp te maken of een kostenraming op te stellen. Die service vraagt om flexibiliteit. En die flexibiliteit zit in onze planning, maar ook in onze genen. Die flexibiliteit drijft ons iedere dag verder, want als je ergens een complimentje voor krijgt, krijg je nog meer energie.


Sinds vorig jaar is er een extra dimensie aan onze flexibiliteit toegevoegd. Inderdaad, corona. Afstand houden, thuis werken, terug naar kantoor en weer opnieuw thuiswerken. En dat is alleen de werk gerelateerde situatie. Want thuiswerken met ukkies blijkt heel anders dan thuiswerken met tieners. Wel of niet winkelen, uitgaan, of naar de bioscoop. Mogen we op vakantie, of blijven we voor de zekerheid toch maar in de buurt.


Het plaatje begint zich af te tekenen:

rekken, strekken, buigen, soms een barstje. En nu van klein naar groot. Hoe zit het met onze nationale flexibiliteit: meebewegen, accepteren, aanpassen. Alleen of samen? Wat brengt ons verder? Welke afwegingen maak jij? Waar haal je energie vandaan?


De mensen van Ducot hebben nog volop energie, ondanks dat iedereen de situatie als ‘pittig’ ervaart. Met allerlei rek- en strekoefeningen blijven wij lening en flexibel. Dat willen wij graag delen met jou.


Hoe ga jij onze flexibiliteit testen?
Comments


bottom of page