top of page
Wood

BREEAM-NL GEBIED

Duurzaamheid, leuk… maar hoe dan?? Vanuit Ducot zijn we continu op zoek naar concrete manieren om duurzaamheid aantoonbaar te verankeren...

Ducot allerlei - 21-09-2021-48.jpg

Bijgewerkt op: 13 mrt.

Duurzaamheid, leuk… maar hoe dan??

Vanuit Ducot zijn we continu op zoek naar concrete manieren om duurzaamheid aantoonbaar te verankeren binnen onze beschikbare producten en diensten.


BREEAM-NL is een certificeringsmethode voor de gebouwde omgeving die heel wat verder gaat dan “doe mij maar zo’n certificaatje”.

Met een BREEAM-NL Gebied ambitie wordt aan de hand van de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties een gebied ontwikkeld. Met deze werkwijze kun je aantoonbaar spreken van een duurzaam gebouwde en gebruikte omgeving, in de breedste zin van het woord.


Internationaal wordt BREEAM certificering erkend wat naast winst voor de planeet ook winst voor de portemonnee oplevert voor wat betreft de waarde van het vastgoed. Win-win dus.


Steeds meer van onze publieke en private opdrachtgevers delen onze ambitie om ingrepen in de fysieke leefomgeving, bestaand of nieuw, op een duurzame, of liever gezegd (bij gebrek aan een goed Nederlands woord) “sustainable” wijze te realiseren. Met BREEAM-NL Gebied als leidraad kunnen we op het goede moment de juiste dingen doen voor onze planeet en dat ook aantoonbaar maken. Hier ligt voor Ducot een mooie ambitie waaraan wij dagelijks vol enthousiasme werken.


Neem voor meer informatie contact op met onze adviseur duurzaamheid Sven Niewerth op nummer 06 53 67 67 41Comments


bottom of page