top of page
Wood

Adviseur Mobiliteit: Sven

Met de komst van Sven Niewerth is het dienstenpakket van Ducot verder verbreed. Sven is namelijk adviseur Mobiliteit. Hij beantwoordt...

Ducot allerlei - 21-09-2021-48.jpg

Bijgewerkt op: 13 mrt.

Met de komst van Sven Niewerth is het dienstenpakket van Ducot verder verbreed. Sven is namelijk adviseur Mobiliteit. Hij beantwoordt allerlei praktische verkeerskundige vragen. Denk hierbij aan parkeerproblematiek en parkeeronderbouwingen, verbeterplannen voor de verkeersveiligheid, bereikbaarheid en mobiliteitsconcepten voor toekomstige ontwikkelingen.


Het vakgebied Mobiliteit is erg breed en volop in beweging. Er zijn steeds meer verschillende vervoersmiddelen beschikbaar, de technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op (smart mobility) en er ontstaan nieuwe mobiliteitsconcepten (Mobility as a service). Dat maakt Mobiliteit voor Sven zo boeiend.


In de toenemende drukte en diversiteit aan vervoersmiddelen heeft de Rijksoverheid haar visie gepresenteerd om te komen tot nul verkeersslachtoffers. Om dit ambitieuze doel te bereiken zijn forse inspanningen nodig. Sven staat klaar om zijn bijdrage te leveren. Vooral het verhaal achter het ontwerp vindt hij interessant. Welke mogelijkheden zijn er en hoe zorg je dat het gebruik van de infrastructuur zo optimaal mogelijk is? Dit ook met aandacht voor aanvullende ambities op het gebied van bijvoorbeeld klimaatveranderingen en het tegengaan van het verlies aan biodiversiteit.


Sven ontzorgt en denkt graag mee. Hij brengt zijn ervaring in door inventariseren, analyseren en concluderen. Een resultaatgericht stappenplan om te komen tot heldere en uitvoerbare oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken.


Bel Sven eens voor een vrijblijvend gesprek: 06 53 67 67 41. Of mail: s.niewerth@ducot.nl
Comentarios


bottom of page