top of page

INTERIM

In de toenemende dynamiek van organisaties is het soms lastig om de capaciteit van je eigen organisatie op peil te houden. Dat kan komen door veranderende wet- en regelgeving, door nieuwe klimaatopgaven, maar ook door meer verloop, vergrijzing en door minder aanwas van jonge krachten. Om organisaties te helpen een tijdelijke capaciteitsvraag in te vullen, plaatst Ducot op interimbasis bekwaam personeel bij opdrachtgevers. Hiermee haal je een professional in huis die zich inspant om jouw organisatie vooruit te helpen. Of het nu gaat om een adviseur, ontwerper, project- of procesmanager, een directievoerder of toezichthouder. Met onze persoonlijke betrokkenheid, onze kennis, onze expertise en ons inlevingsvermogen zijn wij goed in staat om de belangen van jouw organisatie te behartigen.

Toegevoegde waarde

De mensen van Ducot zijn en blijven verbinders en nemen hun knowhow en ervaring graag mee naar jouw werkvloer. Daarmee leveren ze tijdens een interimklus echt een toegevoegde waarde. Wij weten hoe we draagvlak creëren en wie of wat daarbij nodig is. Niet ons eigen ego, maar het succes van het project en de tevredenheid bij de stakeholders is onze drijfveer.

Ook op interimbasis zorgen de mensen van Ducot binnen jouw organisatie voor verfrissing, creativiteit en innovatie. Samenwerking is daarbij vaak het sleutelwoord. Het toevoegen van een interimkracht aan een project zorgt vaak voor een frisse blik, een nieuwe impuls of een spannende prikkel. Daardoor ontstaan nieuwe inzichten, wordt externe vakkennis toegevoegd en wordt de opdracht verder geholpen.  

Zekerheid

Interim van Ducot geeft ook zekerheid indien vervanging nodig is. Je haalt namelijk niet één persoon binnen, maar op de achtergrond een heel team. Een vervanger, maar ook een denktank die - als dat gewenst is – snel kan aanhaken om mee te denken en passende oplossingen te vinden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op via Juul van Dael.
 

De mensen van Ducot zijn verbinders, passen daardoor in iedere organisatie en zorgen altijd voor verrassende meerwaarde

bottom of page