top of page

DIRECTIE & TOEZICHT

Ieder project begint natuurlijk met een gedegen voorbereiding. Zodra de plannen nauwkeurig zijn voorbereid en uitgewerkt, komt het aan op een zorgvuldige uitvoering. En om daarvoor te zorgen, zijn de mensen van Ducot ook helemaal thuis in de uitvoeringsbegeleiding en directievoering van een project.

Kennis borgen

Vaak is de directievoerder dezelfde persoon als de projectleider. En dat werkt heel goed. Hij neemt namelijk zijn kennis van de projectvoorbereiding rechtstreeks mee naar de uitvoeringsfase. Hij kent alle afwegingen die in de ontwerp- en engineeringfase zijn gemaakt. Daardoor kan hij tijdens de uitvoering snel en ongemerkt schakelen, wanneer er bijvoorbeeld toch vragen of onduidelijkheden ontstaan. Zo zorgen we ervoor dat alle kennis over het project centraal geborgd is en de uitvoering soepel en volgens planning verloopt.

Het team

Hoewel ze vaak heel zelfstandig hun werk doen, vormen de toezichthouders van Ducot een hecht team. Een uitgebalanceerde ploeg met een mooie mix van ervaren rotten en jonge honden. Jarenlange ervaring, opgebouwde kennis en een enorme drive zorgen ervoor dat de uitvoering bij ieder project in goede handen is. Een team waarin onze ervaren krachten hun kennis en expertise overdragen aan de jonge garde. Jong en oud kan altijd bij elkaar terecht voor een hulpvraag, of om elkaar te assisteren. Wat ons betreft een mooi voorbeeld van hoe onze lerende organisatie functioneert. Durven vragen is namelijk een kracht en deze kennisoverdracht zorgt ervoor dat wij ook in de toekomst onze kwaliteit blijven garanderen. 

Met respect voor de belangen van opdrachtgever en aannemer, zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van het werk hoog is en geborgd

bottom of page